Gratis inngangsbilletter til Reiseliv 2019


Oliven & Poteter tilbyr våre abonnenter gratis inngangsbilletter til den store reiselivsmessen som går av stabelen i Telenor Arena i Oslo mellom 11. og 13. januar 2019. I fjor kunne de nesten 43.000 besøkende møte representanter for mer enn 100 land. Spania blir godt representert også på årets Reiselivsmesse.





Ingenting er som å møte representanter for interessante reisemål og nyttige tjenester ansikt til ansikt. På Reiselivsmessen kan du skaffe deg førstehåndsinformasjon om attraktive destinasjoner og spennende opplevelser i Spania. Ta en titt på hoteller som er mer enn bare et sted å overnatte eller gjør deg bedre kjent med tilbudet av leieboliger. Er du heldig, finner du noen som kan tipse deg om hvordan du sikrer deg drømmeboligen i Spania. Listen over utstillere tyder på at det også vil bli god anledning til å slå av en prat og stille spørsmål til representanter for turistmyndigheter, utdanningstilbud og tilbydere av tjenester fra en rekke spanske regioner.

Ta deg en tur til Telenor Arena på Fornebu med gratisbillett fra Oliven & Poteter. Er du allerede abonnent på bloggen vår, er det bare å sende oss en e-post på: olivenogpoteter@gmail.com. Gi beskjed om du ønsker å ta med deg en venn eller et familiemedlem eller to.

Billettene forbeholdes våre abonnenter. Om du ikke allerede abonnerer på nytt fra Oliven & Poteter, kan du gjøre det her: Oliven & Poteter Artikler. Det er gratis og uten forpliktelser.

Reiselivsmessen 2019 er åpen for publikum fredag 11. januar fra kl. 14 til 17 og påfølgende lørdag og søndag mellom klokken 11 og 17. God fornøyelse og godt nytt år, alle sammen!

Her kan du lese mer om Reiselivsmessen: Reiseliv 2019.


Hilsen Oliven & Poteter!

Følg oss på:                    www.Olivenogpoteter.blogspot.com
Send oss noen ord:         olivenogpoteter@gmail.com
Facebook:                      www.Facebook.com/Olivenogpoteter
 
Vi publiserer nye artikler to ganger i uken.

Kommentarer